tiistai 6. kesäkuuta 2017

Rento vapaapäivä

Tänään mie olen viettänyt semmosen oikein mukavan ja rennon vapaapäivän.

Kävin pitkästä aikaa kirjastossa ja lainasin sieltä kaksi mielenkiintoista Marimekko-kirjaa. Marimekkoelämää, väriä, raitaa ja muotoja sekä Kuvioissa Marimekko.

Mie olen suuri Marimekkofani ja mulla on jo aikanen kokoelma Marimekon vaatteita tuolla henkareissa. Marimekon kankaita löytyy niin kotoa kuin myös mökiltä.
Nuo kirjat olivat sen verran kivoja että ostaisin ne mielelläni myös omaan hyllyyn jos vain jostain sattuis vastaan tulemaan.

Sitten lainasin ihanan kirjan Arabian kahvikupit 1916-2016. Voi kuinka kiva oli katsella näitä kuppi-ihanuuksia monien vuosikymmenien ajalta.

Jottei vapaapäivä olis menny aivan laiskotellessa niin ommella surautin taas yhden mekon. Mekon ompelin Mekkotehdas aikuisille kirjan Ruut kaavalla joka oli tosi näppärä ommella.

Valmiin mekon asetin tuomen oksalle roikkumaan sillä se on niitä ainoita puita joissa meillä alkaa näkymään kunnolla vihreää. Tämä on ollut niin erilainen kevät että kasvukausi on monta viikkoa normaalista jäljessä.

Tulppaanit mie napsautin leikata omasta kukkapenkistä. Niitä oli noussut kokonaista neljä kappaletta joten mie päätin että niistä on paljon enemmän iloa maljakossa ❤

Mukavaa viikonjatkoa!

-Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on aina kiva!