tiistai 24. toukokuuta 2016

Eteistilaan tuli ikuinen kesä

Hei taas pitkästä aikaa!

Nyt saatte tutustua meän eteistilaan johon on tullut ainainen kesä 🌸
Viime pyhänä mie sain isännän tapetinasennus hommiin. Itte olin tietenkin kiltisti apulaisena, ojentelin herralle milloin mattoveitteä, saksia ja lyijykynää sekä liisteröin seinät jotta tuo tapetin asennus olis käyny mahollisimman näppärästi. Aikarajaksi oli laitettu Suomi-Kanada jääkiekkofinaalin alkaminen ja valmiiksi ehittiin just kun peli alkoi.

Tapetiksi mie valitsin Boråstapetin Jubileum -sarjan Floran ja tykkään lopputuloksesta tosi paljon. Tässä tilassa on kolme ovea jotka kaikki ovat olleet puunvärisiä, melko tummuneita sellaisia. Ne mie olen maalannut ihan omin pikku kätösin uusiksi. Oviin käytin Tikkurilan Helmi-kalustemaalia jota mie kyllä lämpimästi suosittelen muillekkin. Sillä on tosi miellyttävä maalata. Vessan oveen valitsin sinivihertävän sävyn nimeltä Aalto ja olohuoneen ja makuuhuoneen ovet saivat pastellinvihreän sävyn nimeltä Kurkku.

Meän eteisessä on ollut valkeat puolipaneelit jo 20 vuotta ja siinä ne saavat olla jatkossakin. Ne mie maalasin uusiksi kiiltävän valkealla Helmi -kalustemaalilla. Tuon eteisen kanssa touhutessa tässä onkin hurahtanut mennä montaa iltaa ja viikonloppua mutta nyt se on valmis. Mitähän paikkaa mie seuraavaksi alkaisin hajoittamaan :)

Mukavaa illanjatkoa!

-Tiina









19 kommenttia:

  1. Näyttää aivan ihanalta, tuo tapetti on ihan nappivalinta tuohon tilaan <3

    VastaaPoista
  2. Oi miten tunnelmallinen ja ihana. Tuo vieraalle tervetulleen fiiliksen. Tuota puolipanelia ei saa missään nimessä ottaakaan pois, sehän on niin kuin tuon teidän eteisen idea. Upeaa.

    VastaaPoista
  3. Tapetti on sama mistä tein ns. tapettiryijyn :)olohuoneeseen, tuo on kyllä kivan kesäinen tapetti. Toivotaan se kesä tännekki tulisi piakkoin. Kivaa keskiviikkoa sine!

    VastaaPoista
  4. Kaunis ja nuo lamput ovat vaan NIIN ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hannele, molemmat lamput ovat edullisia ja tosi mieluisia kirppislöytöjä :)

      Poista
  5. Tapetti on ihana, samaa mietin ruokahuoneeseen mutta valitsin lopulta toisen samantapaisen. Kylläpä ovet näyttävät nyt kauniilta :) Kannatti todellakin maalata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Onneksi mie löysin sinun blogin ja inspiroituneena rautatieläistalon ihanista väreistä rohkenin maalata meänkin ovet enkä kyllä kadu hetkeäkään <3

      Poista

Kommentti on aina kiva!