torstai 8. lokakuuta 2015

Täällä mie olen taas!

Hei te kaikki jotka olette käyneet peremmällä täällä minun pienessä blogissa jossa ei ole tapahtunu viimeisen kahden kuukauden aikana yhtikäs mittään...

Tämä minun blogitauko oli täysin suunnittelematon, tuntui vain että täyspäivätyö vei kaiken energian joten blogille ei oikein riittänyt aika. Täällä mie kuitenkin olen taas ja toivottavasti postauksia tulee useammasti kuin kerran kahdessa kuukaudessa.

Kaks kuukautta tosiaan hurahti ilmaan yhtään omaa postausta vaikka olenhan mie tietenkin käynyt lukemassa toisten blogeja joten en mie tästä blogimaailmasta aivan täysin ulkona ole ollut.
Ei sen puoleen, en mie usko että kukaan joka on löytänyt kivoja ja mielenkiintoisia blogeja seurattaviksi niitä haluais yhtäkkiä lopettaa lukemasta. En mie ainakaan.

Mie olen saanut monta mukavaa haastettakin jotka tuolla vielä kiltisti odottavat toteuttamista, kiitokset niistä kaikista.

Tämän postauksen kuvat ovat muutaman viikon takaa kun Tornionjokilaaksossa oli ruska kauneimmillaan ja lämpötilat olivat vielä vuodenaikaan nähden korkeita. Nyt ovat puut paljaina ja pakkasta on ollut tälläkin viikolla joka yö.

No niin, nyt kutsuu nukkumatti tätä emäntää jonka täytyy vielä huomenaamulla jaksaa herätä töihin, mutta sitten onkin viikonloppu vapaata.

God natt och sov gott ja oikein mukavaa alkavaa viikonloppua teille kaikille!

-Tiina

5 kommenttia:

 1. Välkommen :) Mukava ko solet takasi tämän sorvin ääressä <3 Gunatt!

  VastaaPoista
 2. Ihastuttavia kuvia. Mitkä maisemat. Luontoa parhaimmillaan. Ihanaa.

  VastaaPoista
 3. Olenki miettiny, että mitähän sulle kuuluu?
  Kivaa, kun tulit takaisin:)

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa takaisin. :) Täällä Pirkanmaalla näyttää nyt aika samalta kuin sun kuvissa. Yöllä on ollut jo pakkasta ja lehdet on alkanut tippua vauhdilla.

  VastaaPoista

Kommentti on aina kiva!