sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Juhannuksen grillijuhlat

Hyvää pyhäiltaa ja hyvää juhannusta näin jälkikäteen!

Me vietimme mökillä juhannusaattona grillijuhlat joilla oli vähän muutakin tarkoitusta kuin pelkät grillijuhlat. 

Menimme nimittäin toukokuussa silloisen avomieheni nykyisen aviomieheni kanssa vihille. Todistajina meillä oli ainoastaan meän nuorin tytär ja hänen poikaystävänsä. Avoparina ehdimme elää yli 26 vuotta!!! Juhannuksen grillijuhlat olivat siis samalla meän hääjuhlat. 

Ilma ei nyt meitä suosinut millään lailla joten hätäsuunnitelmia jouduttiin tekemään kun vettä alkoi satamaan kaatamalla. Grillimökki oli niin täynnä kun sinne vain mahtui ja loput vieraista sitten itse päämökissä. Ruokatarjoilu oli tarkoitus järjestää ulos mutta kaatosade, tuuli ja kylmyys sotki suunnitelmat joten serkkutytön kanssa me näppärinä tyttöinä teimme saunanlauteille tarjoilupisteen. Vahaliina vain lauteiden päälle ja ruuat sekä juomat saunanlauteille. Lyhtyihin laitettiin kynttilät palamaan ja minun täytyy sanoa että siellä näytti oikein kivalta. Sääli vain että en ehtinyt ottaa yhtään kuvia koko illan aikana koska meillä oli niin hauskaa :) 

Niin että tuhannet kiitokset vain kaikille mukana olleille!

-Tiina


Syreeninkukat pääsivät Finel Orient kahvipannuun.


Näillä kauniilla pellavaliinoilla katoin juhannusaattona pöydät ulos. Miten sitten kävikään, vettä tuli kaatamalla, liinat kastuivat likomäriksi eikä kukaan saanut nauttia kauniista kattauksesta...
Käsienpesupiste ulkohyysikän seinässä.
6 kommenttia:

Kommentti on aina kiva!