torstai 9. elokuuta 2018

Orthex ja lapset

* yhteistyössä Orthex Group

Vähän yli vuoden olen saanut olla pienen Oscar-pojan ylpeä mummi.

Jotenkin tuntuu että isovanhemmaksi tultua on enemmän aikaa ajatella asioita ja etenkin sitä kuinka tärkeää on että lapsi saa kasvaa mahdollisimman turvallisessa ympäristössä. Ovathan nämä pikkuiset niin tärkeitä ja heidän elämäänsä toivois vain kaikkea hyvää.

Pääsimme Oscarin kanssa yhteistyössä Orthexin kanssa testaamaan lapsen jokapäiväiseen elämään sopivia tuotteita joista meillä ei ole muuta kuin pelkkää hyvää sanottavana. Tuotteet ovat turvallisia, testattuja, BPA-vapaita ja valmistetaan suomessa.

Täältä löydät kyseiset lasten tuotteet.

Pieni sottapytty sai ruokalapun joka on näppärä käytössä sillä se on helppo pukea päälle ja riisua pois.

Nokkamuki pysyy hyvin kädessä kumipäällysteisten kahvojen ansiosta. Lasinkirkkaan muovin läpi näkee myös helposti mukin sisällön.

Lautanen on hyvä ensilautanen lapselle joka itse opettelee syömään sillä kumipäällysteisen pohjan ansiosta se pysyy hyvin paikoillaan.

Lusikka ja ensilusikka ovat juuri sopivan kokoisia ja mallisia pienen ruokailijan suuhun.

Viimeiseksi mutta ei suinkaan vähäisimmäksi sai Oscar klassisen lasten potan. Pikkumies istuskeli potalla ulkona auringonpaisteessa mutta yksivuotiasta kiinnostivat vielä nurmikon voikukat enemmän kuin se mikä tarkoitus potalla oikeasti on :)

Mukavaa torstai-iltaa ja oikein kivaa alkavaa viikonloppua kaikille!

-TiinaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti on aina kiva!