sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Rörstrand Mon Amie ja arvontamuistutus

Joitakin asioita tai tässä tapauksessa astioita ei vain voi vastustaa.

Lukuisat kerrat olin käynyt Haaparannalla Iittalan liikkeessä hypistelemässä näitä sinivalkoisia ruotsalaista designia olevia kaunokaisia ilman että olin niitä kuitenkaan ostanut.

No jaa, sitten tuli se kerta jolloin mie päätin että jos mie joka kerta liikkeessä käydessäni näitä astioita hiplailen niin meininki on se että meillä tarvii niitä myös olla.

Päätin alkaa keräämään astioita ostamalla yhden mukin ja lautasen aina silloin tällöin ja niin mie sillä kertaa teinkin.

Seuraavalla viikolla menin töiden jälkeen käymään kirpparilla ja mitäs sinne oli laitettu myyntiin jos ei neljä Mon Amie mukia hintaan 50 kr / kpl.
Miehän en kauaa aikaillut vaan ostin tietysti mukit heti. Sain siis täydennystä neljän mukin verran yhden ainoan mukin hinnalla. Eilen mie kävin tyttären kanssa Haaparannalla ja kävin ostamassa kuudennen mukin ja toisen lautasen.

On ne niin sieviä ja enpä olis uskonut että meillä joskus tulis olemaan niin paljon sisustuksessa sinistä kuin mitä tänä päivänä on.
Sinisiä vaatteita mulla kyllä on ollut aina mutta nyt tuo sininen väri komeilee keittiön astiahyllyssäkin, kiitos Marianne Westmanin Mon Amie -kuvion.

Muistakaapa muuten käydä osallistumassa tuossa alemmassa postauksessa olevaan synttäriarvontaan jos kangasvaihtoehdot miellyttävät silmää ja uusia tyynynpäällisiä tarvitsette. Säännöt löytyvät postauksesta.

Oikein mukavaa pyhäillan jatkoa ❤

-Tiina

3 kommenttia:

Kommentti on aina kiva!